Svet
5806 ogledov

Srhljivka v Zagrebu: Šest mrtvih, med njimi otrok. Dojenček preživel.

Hrvaška policija
1/4
Pixsell
Policija je sinoči okrog 21.30 v Zagrebu našla umorjenih šest ljudi. Ubiti so bili s strelnim orožjem. Storilec med poskusom prijetja storil samomor.

Trupla dveh moških, treh žensk in desetletnega otroka so našli v naselju Kajzerica. Načelnik zagrebške policije Marko Rašić je povedal, da so v hiši, v kateri je bila ubita šesterica, našli še manjšega otroka, dojenčka, starega sedem mesecev, ki pa ni poškodovan.

V preiskavo so bile vključene celotne sile zagrebške policije, da bi našli storilca, preiskava se je iz prestolnice razširila na celotno državo. Okrog štirih zjutraj so storilca našli, med poskusom prijetja je storil samomor, je potrdila zagrebška policija.

Rašić več podrobnosti zaenkrat ni mogel razkriti. Pojasnil je še, da v povezavi s hišo, v kateri so našli ubite, policija v zadnjem času ni prejela nobenih prijav. Edino intervencijo so imeli leta 2011, vendar ne v povezavi dogodkom, ki bi lahko pripeljal do tovrstnih dogodkov.

Po navedbah hrvaških medijev, ki navajajo besede prič, naj bi sicer šlo za dejanje iz ljubosumja. Pred streljanjem se je iz hiše slišalo glasno žensko vpitje. Ena od ubitih naj bi bila žena morilca.

Rašić je v povezavi s tovrstnimi navedbami povedal le, da so obvestilo o streljanju prejeli v četrtek ob 21.30, nato pa na kraju dogodka našli šest trupel.

Novice: Med tuširanjem jo je ubila elektrika | Avtor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Policijski trak. Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Več sledi ...

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.