Slovenca dobita vsak dan sto tisoč novih strank

Foto: Anže Petkovšek slovenija 25.10.13, evro, euro, denar, denar pada, kovanci, sparanje, banka, pri
Uporabniki se pritožujejo zaradi počasnosti, Slovenec pojasnjuje, zakaj.
Oglej si celoten članek

Bitcoin mrzlica je zajela svet. Uporabniki spletne menjalnice Bitstamp, ki sta jo ustanovila Slovenca Damijan Merlak in Nejc Kodrič, tarnajo, da morajo na zaključek verifikacijskega postopka pri vlaganju denarja za nakup kripto valut čakati tudi po več kot en teden.

Kodrič je v sinočnjem tvitu razkril, zakaj. Vsak dan se platformi Bitstamp pridruži sto tisoč novih uporabnikov, ki bi radi trgovali s kriptovalutami.

Bitstamp sicer sodi med največje spletne borze kriptovalut.

Pri reviji Manager so sicer letos kot največje presenečenje na lestvici najbogatejših Slovencev izpostavili Damijana Merlaka in Nejca Kodriča, ustanovitelja in po 32-odstotna lastnika borze kriptovalut Bitstamp.

Bankomat tudi v Mariboru Slovenija v svetovnem vrhu po prepoznavnosti bitcoina

S 122 oziroma 112 milijonov evrov ocenjenega premoženja sta se po dveletnem premoru vrnila na lestvico in zasedla visoki šesto in osmo mesto. Leta 2014 so premoženje vsakega od njiju ocenili na 22,9 milijona evrov.

 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 16:32 17. December 2017.

    Seveda sedaj še hitro vzpodbujajo čim več tepčkov, da pokasirajo preden se bo balonček razpočil! Zato priporočam maxu, da ne …

  • max
    13:25 17. December 2017.

    začetnih 100eur za 125 bitcoin-ov je danes 2.500.000eur, ko jih bom dal v prodajo bo to dovolj za lagodno življenje. …

  • 10:07 17. December 2017.

    Daj zmigajte se malo :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.