Svet
15632 ogledov

Slovenca dobita vsak dan sto tisoč novih strank

slovenija 25.10.13, evro, euro, denar, denar pada, kovanci, sparanje, banka, pri Anže Petkovšek
Uporabniki se pritožujejo zaradi počasnosti, Slovenec pojasnjuje, zakaj.

Bitcoin mrzlica je zajela svet. Uporabniki spletne menjalnice Bitstamp, ki sta jo ustanovila Slovenca Damijan Merlak in Nejc Kodrič, tarnajo, da morajo na zaključek verifikacijskega postopka pri vlaganju denarja za nakup kripto valut čakati tudi po več kot en teden.

Kodrič je v sinočnjem tvitu razkril, zakaj. Vsak dan se platformi Bitstamp pridruži sto tisoč novih uporabnikov, ki bi radi trgovali s kriptovalutami.

Bitstamp sicer sodi med največje spletne borze kriptovalut.

Pri reviji Manager so sicer letos kot največje presenečenje na lestvici najbogatejših Slovencev izpostavili Damijana Merlaka in Nejca Kodriča, ustanovitelja in po 32-odstotna lastnika borze kriptovalut Bitstamp.

Bitcoin bankomat Bankomat tudi v Mariboru Svet Slovenija v svetovnem vrhu po prepoznavnosti bitcoina

S 122 oziroma 112 milijonov evrov ocenjenega premoženja sta se po dveletnem premoru vrnila na lestvico in zasedla visoki šesto in osmo mesto. Leta 2014 so premoženje vsakega od njiju ocenili na 22,9 milijona evrov.

 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • Janez_53 16:32 17.december 2017.

    Seveda sedaj še hitro vzpodbujajo čim več tepčkov, da pokasirajo preden se bo balonček razpočil! Zato priporočam maxu, da ne čaka predolgo (seveda, če tudi v resnici ima 125 bitcoinov :-) ). Ampak običajno obdobje "lagodnega življenja" hitro mine! Upam, ...prikaži več da ne bo maxek potem na sociali.

  • max 13:25 17.december 2017.

    začetnih 100eur za 125 bitcoin-ov je danes 2.500.000eur, ko jih bom dal v prodajo bo to dovolj za lagodno življenje. In tudi če bo jutri ta vrednost 0 eur, bom še vedno izgubil samo 100eur. Ostali, ki ste raje 100eur ...prikaži večur zapravili za šankom med modrovanjem, pa lahko še naprej onanirate nad takimi članki, in čakate na novo pivo od joškaste kelnarce.

  • Jose Bulgaras 10:07 17.december 2017.

    Daj zmigajte se malo :)