Slovenija
23793 ogledov

Kje in kako kupiti Bitcoin in druge kriptovalute?

Bitcoin kriptovalute denar
So tudi tebi govorili, da se nakup Bitcoina ne splača, ko je bil le-ta vreden 600 €? Se ti je isto zgodilo pri 5.000 €? Nato ista zgodba pri 10.000 €?

Jim boš verjel tudi, ko cena preseže 20.000 €?

Jaz sem skočil v Bitcoin zgodbo, ko je bil le-ta vreden 5.000 $, čeprav so mi že takrat vsi govorili, celo programerji, ki se ukvarjajo z delovanjem kripto borz, da je čisto prepozno. To je bilo sredi oktobra, manj kot 2 meseca pred trenutkom, ko pišem ta članek in moj vložek se je do sedaj že oplemenitil za več kot 300 %. Do sedaj sem si že povrnil glavnico in rezerviral ter plačal 14 dni smučanja v Italiji. Tako bom letos prvič z družino smučal kar dva tedna in prvič v Italiji, kljub temu, da v Bitcoin nisem investiral zelo velikih zneskov. Trgovanje z bitconi se enostavno splača!

Zelo podrobno razlago, kako prek eToro.com preprosto investirati v kriptovalute, najdete na tej povezavi: Kako kupiti Bitcoin, Ethereum in druge kriptovalute, na kratko pa razložimo v nadaljevanju, tudi v videom.
kriptovaluta Kriptovalute Slovenija Ne investirajte LE v Bitcoin! Kako kupiti Ethereum?

EDIT / DODANO: Koliko bi zaslužil, če bi vložili v Bitcoin februarja letos (5.8.2019): (vir: www.etoro.com)

       10 € > 240 $
     100 € > 2.404 $
  1.000 € > 24.041 $
10.000 € > 240.386 $

Koliko bi zaslužil, če bi vložili v Bitcoin 1 leto nazaj in koliko danes (12.12.2017): (vir: www.etoro.com)

       10 € > 221 $
     100 € > 2.210 $
  1.000 € > 22.210 $
10.000 € > 222.100 $

Recimo, da imaš v nogavici 10.000 € prihrankov. Če lahko pogrešaš 10 % teh prihrankov in jih vložiš v Bitcoin, boš ob trenutni rasti imeli kaj hitro polno še drugo nogavico. Če bi v Bitcoin vložil 10 % prihrankov "iz nogavice" pred enim letom, bi danes imel že 2 nogavici popolnoma polni. Ostanek bi lahko pustil v kriptovalutah.

Iz spodnjega grafa za 3 letno obdobje je lepo razvidno, da je trenutna rast še precej bolj intenzivna kot je bila kadarkoli prej:

 | Avtor: etoro.com etoro.com

 

kriptovaluta kriptovalute Slovenija Veste, kako najbolj enostavno kupiti Ripple?

EDIT / DODANO: Ste zamudili "Bitcoinboom" leta 2018, ko je vrednost dosegla neverjetnih 20.000 evrov? Februarja 2019, ko je dosegel 3.400 evrov pa ste ali svoje Bitcoine prodali ali si niste upali vložiti, ker vas je bilo strah, da bo še naprej padel? Napačna strategija. Od februarja 2019 je namreč Bitcoin narasel na skoraj 10.000 $, tako ste mogoče največjo priložnost že zamudili. Zdaj je skrajni čas, da vložite v to kriptovaluto. Ne čakajte, da bo vrednost spet narasla čez 20.000 evrov, vi se pa za vlaganje niste odločili.

Kako najbolj enostavno kupiti oz. investirati v Bitcoin in nekatere druge kriptovalute?

Jaz sem se odločil za investicijo v kriptovalute preko eTora (za registracijo klikni na www.etoro.com/new-user-registration), ker:

  • je to platforma za trgovanje s finančnimi inštrumenti (valutami, delnicami) in ne za trgovanje s kriptovalutami, ki jih niti sam ne razumem dobro,
  • za razliko od drugih podobnih platform je izredno enostavna za uporabo, prilagojena običajnim ljudem, ne profesionalnim trgovalcem – le registriraš se, nakažeš sredstva na trgovalni račun (preko kreditne kartice, transakcijskega računa, paypala ...) in že lahko trguješ (celoten postopek je lepo prikazan v videu spodaj),
  • za razliko od nekaterih drugih trgovalnih platform eToro NE računa t.i. "Overnight" provizij na trgovanje s kriptovalutami.

Oglej si kratek video, kako kupiti Bitcoine v samo nekaj minutah ali se kar registriraj tukaj.

Če še vedno nisi registriran, lahko to storiš popolnoma BREZPLAČNO preko te povezave www.etoro.com/new-user-registration.

Registriraj se, spremljaj, kaj se dogaja in investiraj, ko boš pripravljen.

Več o tem, kako kupiti Bitcoin, si preberi v članku Kako kupiti Bitcoin?
*eToro ponuja tako vlaganje v delnice kot tudi v kriptovalute ter trgovanje s CFD-ji.

* Upoštevajte, da so CFD-ji zapleteni instrumenti z visoko stopnjo tveganja, kjer je zaradi vzvoda možna hitra izguba denarja. 62 % malih vlagateljev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. Razmislite, ali razumete, kako delujejo CFD-ji in ali si lahko privoščite, da tvegate izgubo denarja.

* Pretekli donosi niso jamstvo za bodoče donose.

* Kriptovalute so nestanovitni instrumenti, ki lahko v zelo kratkem časovnem okviru močno nihajo in zato niso primerni za vse vlagatelje. Razen s CFD-ji trgovanje s kriptovalutami ni urejeno in ga zato ne nadzoruje noben regulativni okvir EU.

 

Naročnik oglasa je: Forex-trgovanje.si

Sorodne novice