Oglaševanje
9284 ogledov

Tako enostavno lahko začnete trgovati z bitcoini in kripto valutami

Bitcoin Računalniške novice
Nakup bitcoinov je relativno enostaven postopek.

Na eni od spletnih platform, kot je denimo Bitstamp, ki sta ga zasnovala Slovenca, odprete račun. Zaradi velikanskega zanimanja po kriptovalutah zadnjih nekaj tednov poteka postopek odpiranja računa malce dlje, kot običajno.

Pri registraciji morate upraviteljem platforme poslati scan ali fotografijo osebnega dokumenta in dokazilo, s katerega je razvidno vaše bivališče (lahko račun za telefon, elektriko, stanovanjske stroške, …).

Ko Bitstamp račun verificirate, z vašega bančnega računa nakažete denar na v Bitstamp račun preko katerega lahko nato kupite bitcoine, ethereum, litecoine, ripple.

Bitcoin kriptovalute denar | Avtor: Profimedia Profimedia
Če želite kupiti katero od drugih kripto valut, se morate registrirati na za to primerno borzo. Več jih je, med največjimi in najbolj priljubljenimi sta denimo Bittrex in Binance. Registracija oziroma odpiranje računa je tudi na teh platformah podobna, kot na Bitstampu. 

Če pa želite investirati v Bitcoin, Ethereum, Litecon, Ripple in druge kriptovalute, se registrirajte na eToro.com. Za več informacij in registracijo, kliknite tukaj in obiščite www.etoro.com .
 

Bitcoin kriptovalute denar Iskalniki Oglaševanje Letos kot nori iskali kriptovalute

Na borzah lahko z bitcoini ali kovanci ethereum kupite praktično katero koli kriptovaluto oziroma žetone.

Zelo priporočljivo je, da kovance in žetone shranite v spletno denarnico. Za žetone, ki temeljijo na ethereum blockchain platformi, je denimo primerna MyEtherWallet.

Bitcoin Promo Oglaševanje Kako varna je naložba v Bitcoin, Etherum in druge kriptovalute

Ko denarnico aktivirate, si zapomnite oziroma shranite geslo. Krtiptovalute oziroma žetona lahko tako poljubno prenašate iz denarnice na borzo in nazaj.

Za bolj podrobna navodila si oglejte video posnetek, ki ga je pripravilo slovensko blockchain društvo.

Sorodne novice