Slovenci varni?

Foto: Žurnal24 “Zadnji primer, ki je zmanjšal letalski promet, je bil napad na Svetovni trgovin
Pri nas stopnja ogroženosti nizka, a vseeno določeni ukrepi.
Oglej si celoten članek

“Policija je takoj po terorističnem napadu na moskovskem letališču sprejela konkretne ukrepe za dodatno zaščito potniškega prometa in določenih objektov,” nam je na vprašanje poslanca SDS Petra Verliča, ki se sprašuje, ali smo zaradi dejanja kakorkoli poostrili varnostne razmere na letališčih, avtobusnih in železniških postajah, odgovorila Katarina Kresal. 
Ministrica za notranje zadeve ocenjuje, da je teroristična ogroženost naše države sicer nizka, vendar spremlja varnostne razmere na območju države in sproti prilagaja intenziteto posameznih ukrepov, ki jih izvaja pri zagotavljanju varnosti.


Na letališču nič drugače
“Zaradi zadnjega terorističnega napada niso varnosti ukrepi nič strožji,” nam je povedala Brigita Zorec, tiskovna predstavnica Aerodroma Ljubljana. “V zadnjih letih smo prejeli nekaj anonimnih groženj in nanje tudi ustrezno reagirali,” je dodala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.