Slovenec po tekmi prespal na policiji

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Hrvaški mediji poročajo o izgredu slovenskega navijača na tekmi med Hajdukom in Dinamom. Naš navijač se je namreč zapletel v verbalni spor s splitskim županom, nato pa je le malo manjkalo, da se nista zapletla še v pretep.
Oglej si celoten članek

37-letni Slovenec D. R. je bil eden od udeležencev derbija med splitskim Hajdukom in zagrebškim Dinamom. Kot poročajo hrvaški mediji, je začel z žaljivkami obkladati splitskega župana Željka Keruma. Temu je zavrela kri in nad Slovenca se je želel spraviti s pestmi, kar je preprečilo več drugih obiskovalcev derbija.

Zaradi kršenja javnega reda in miru je moral Slovenec prenočiti na policijski postaji, nato pa je moral obiskati še sodnika za prekrške. "Ma, to je bil neki pijanec iz Slovenije. "Maltretiral" in provociral me je. Nisem ga napadel, ampak sem mu želel le pojasniti nekatere stvari. Neprimerno je, da me je zmerjal," je za Radio Dalmacija povedal Kerum. Policija je po tem derbiju sicer pridržala več ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.