Svet
12 ogledov

Slovenec po tekmi prespal na policiji

Hrvaška: večni derbi - Dinamo zagreb : Hajduk Split Žurnal24 main
Hrvaški mediji poročajo o izgredu slovenskega navijača na tekmi med Hajdukom in Dinamom. Naš navijač se je namreč zapletel v verbalni spor s splitskim županom, nato pa je le malo manjkalo, da se nista zapletla še v pretep.

37-letni Slovenec D. R. je bil eden od udeležencev derbija med splitskim Hajdukom in zagrebškim Dinamom. Kot poročajo hrvaški mediji, je začel z žaljivkami obkladati splitskega župana Željka Keruma. Temu je zavrela kri in nad Slovenca se je želel spraviti s pestmi, kar je preprečilo več drugih obiskovalcev derbija.

Zaradi kršenja javnega reda in miru je moral Slovenec prenočiti na policijski postaji, nato pa je moral obiskati še sodnika za prekrške. "Ma, to je bil neki pijanec iz Slovenije. "Maltretiral" in provociral me je. Nisem ga napadel, ampak sem mu želel le pojasniti nekatere stvari. Neprimerno je, da me je zmerjal," je za Radio Dalmacija povedal Kerum. Policija je po tem derbiju sicer pridržala več ljudi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.