Slovenec se z morja ne bo vrnil

Foto: Profimedia
Moškemu ni bilo več pomoči.
Oglej si celoten članek

Hrvaške reševalne službe so v torek popoldne v morju pri Šibeniku našle truplo moškega. Potrdili so, da gre za pogrešanega 58-letnega Slovenca, ki so ga iskali od nedelje, ko je posadka slovenskega plovila prijavila policiji, da se ni vrnil v marino Mandalina v Šibeniku.

Šibeniška policija je po postopku identifikacije v torek zvečer potrdila, da so v morju ob mestni rivi našli 58-letnega Slovenca. Kot so dodali, so truplo prepeljali na šibeniško patologijo zaradi obdukcije. Točne okoliščine tragičnega dogodka bodo ugotovili po opravljeni preiskavi, je poročala hrvaška tiskovna agencija Hina.

V tridnevno intenzivno iskalno akcijo so bili vključeni tudi policijski potapljači in pripadniki gorske reševalne službe (HGSS).

Tragično Pri Pašmanu se je utopil Slovenec

Ugljan Mrtvi ženski, ki so ju našli v morju pri Ugljanu, sta sestri

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.