Svet
5421 ogledov

Slovenec se z morja ne bo vrnil

Jadransko morje - Cavtat
Moškemu ni bilo več pomoči.

Hrvaške reševalne službe so v torek popoldne v morju pri Šibeniku našle truplo moškega. Potrdili so, da gre za pogrešanega 58-letnega Slovenca, ki so ga iskali od nedelje, ko je posadka slovenskega plovila prijavila policiji, da se ni vrnil v marino Mandalina v Šibeniku.

Šibeniška policija je po postopku identifikacije v torek zvečer potrdila, da so v morju ob mestni rivi našli 58-letnega Slovenca. Kot so dodali, so truplo prepeljali na šibeniško patologijo zaradi obdukcije. Točne okoliščine tragičnega dogodka bodo ugotovili po opravljeni preiskavi, je poročala hrvaška tiskovna agencija Hina.

V tridnevno intenzivno iskalno akcijo so bili vključeni tudi policijski potapljači in pripadniki gorske reševalne službe (HGSS).

Razburkano morje Tragično Svet Pri Pašmanu se je utopil Slovenec Razburkano morje Ugljan Svet Mrtvi ženski, ki so ju našli v morju pri Ugljanu, sta sestri

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.