Slovenka oropala črpalko na Hrvaškem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
62-letnica je na črpalko prišla s pištolo.
Oglej si celoten članek

Hrvaška policija sumi 62-letno slovensko državljanko, da je v torek oropala bencinsko črpalko v kraju Selca na otoku Brač. Slovenka naj bi tamkajšnji zaposleni grozila s pištolo ter ukradla denar in cigarete, je danes potrdila policija v Splitu.

Kriminalisti na Braču ocenjujejo, da je osumljenka bencinsko črpalko oškodovala za okoli 3000 kun (400 evrov), je danes na svoji spletni strani sporočila splitsko-dalmatinska policijska uprava. Del ukradenega denarja so kasneje našli.

Slovensko državljanko so kazensko ovadili na pristojnem državnem tožilstvu.

Sredi Ljubljane Policisti odkrili, kdo so bili roparji s sekiro, ki so ukradli za 200 tisoč evrov ur

Foto: Profimedia Hrvaška policija

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:42 13. November 2019.

    Da ni to ona ,ki jo iščejo tam blizu ???

  • 14:21 13. November 2019.

    hahahahaha.... mislim da še ni bila v politiki, zato so je kmalu našli in dokazali.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.