Smrt deklice v avtu. Besede patologa zmrazijo.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Še vedno ni jasno, zakaj so 4-letnico samo pustili v avtomobilu.
Oglej si celoten članek

V Bosni in Hercegovini odmeva primer smrti komaj 4-letne deklice, ki so jo samo pustili v avtomobilu, parkiranem na dvorišču družinske hiše. Do primera je prišlo v okolici Banja Luke.

Deklica je bila več ur zaklenjena v avtomobilu, poročajo lokalni mediji. Truplo deklice, sicer rojene v Nemčiji, so odkrili včeraj popoldne ob 16.30. 

Podrobnosti tragedije še niso znane, policija preiskava je v teku. Za agencijo Srna je patolog in direktor Zavoda za sodno medicino Republike Srbske Željko Karan, ki je opravil obdukcijo, povedal le, da je bil avtomobil parkiran na soncu, v njem pa je bilo "kot v pečici". 

Poročali smo že, da je do podobnega primera - k sreči ne s tragičnimi posledicami - prišlo tudi v hrvaškem Poreču. Tam je mlajši par na parkirišču enega od nakupovalnih središč pustil 6- in 8-letno deklico ter psa. Policija je njuna starša aretirala. Deklici so oskrbeli v bolnišnici v Pulju, psa pa v bližnji veterinarski ambulanti. Podrobnosti preberite na tej povezavi. 

*Fotografija je simbolična

Tragično Vročina usodna za petletnika v parkiranem avtu

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:39 2. Avgust 2021.

    Ob hiši? Otroka ne pokličejo in ne prizivajo toliko časa? To je naklepni umor.

  • 20:54 1. Avgust 2021.

    Ma niso ti bosanci za v EU- razen da delajo..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.