Snemal, medtem ko je voznik umiral

Avtorja posnetka je prijela policija.
Oglej si celoten članek

Prizorišče prometne nesreče v bližini Mostarja. Mimoidoči udeleženec v prometu je snemal grozljive posledice nesreče medtem ko je bil eden izmed vpletenih v nesrečo še živ, a hudo poškodovan. Svoj posnetek je objavil na Facebooku.

Pretresljiv posnetek, na katerem se sliši smeh človeka, ki snema, je Facebook že umaknil, kot piše srbski Blic, je policija avtorja posnetka prijela, ker ni poudil prve pomoči človeku, ki je kasneje poškodbam podlegel.

Šlo je za voznika Hyundaija, ki je čelno trčil v avtobus. Človek, ki je dogajanje posnel, je bil avtomobilu za njim.

Posnetek je bil na Facebooku le kratek čas, a požel val kritik in ogorčenje ostalih uporabnikov družbenega omrežja tudi v smeri, da bi v avtomobilu za Hyundaiem lahko preprečili nesrečo. V drugem posnetku so namreč snemali voznika Hyundaia, ki je imel očitne težave, vijugal je po cesti, kar so v avtu za njim komentirali in se norčevali. Kasneje se je izkazalo, da je zaradi sladkorne bolezni padel v hipo.

Na posnetku, kjer prikaže hudo poškodovanega udeleženca v prometu, avtor najprej vpraša: "Kolega, si živ?" Nato pa ravnodušno snema posledice nesreče naprej.

Policija je, kot že omenjeno, avtorja posnetka prijela, zoper njega postopek še teče.

Nesreča Trčila tri vozila, nosečnico odpeljali reševalci

Nesreča Trčili dve vozili, poškodovanega izvlekli gasilci

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 10:03 25. Maj 2019.

    In kako naj bi mu pomagal ? Mogoče zavil krvaveči prst ? Ne dotikajte se tako hudo ponesrečenih , da …

  • 21:38 24. Maj 2019.

    Za zanesljivo in brez tveganja posojiilo. JAZ SEM PRIPRAVLJENA DODELITI FINANCNA POSOJIILA VSEM TISTIM, KI IMAJO SREDSTVA ZA PORAVNAVO DOLGOV. …

  • 18:42 23. Maj 2019.

    v stvari je bil posnetek poučen za vse voznike . Ne vem zakaj si je treba zakrivati oči ? Bi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.