Svet
20049 ogledov

Snemal, medtem ko je voznik umiral

Posledice prometne nesreče
Avtorja posnetka je prijela policija.

Prizorišče prometne nesreče v bližini Mostarja. Mimoidoči udeleženec v prometu je snemal grozljive posledice nesreče medtem ko je bil eden izmed vpletenih v nesrečo še živ, a hudo poškodovan. Svoj posnetek je objavil na Facebooku.

Pretresljiv posnetek, na katerem se sliši smeh človeka, ki snema, je Facebook že umaknil, kot piše srbski Blic, je policija avtorja posnetka prijela, ker ni poudil prve pomoči človeku, ki je kasneje poškodbam podlegel.

Šlo je za voznika Hyundaija, ki je čelno trčil v avtobus. Človek, ki je dogajanje posnel, je bil avtomobilu za njim.

Posnetek je bil na Facebooku le kratek čas, a požel val kritik in ogorčenje ostalih uporabnikov družbenega omrežja tudi v smeri, da bi v avtomobilu za Hyundaiem lahko preprečili nesrečo. V drugem posnetku so namreč snemali voznika Hyundaia, ki je imel očitne težave, vijugal je po cesti, kar so v avtu za njim komentirali in se norčevali. Kasneje se je izkazalo, da je zaradi sladkorne bolezni padel v hipo.

Na posnetku, kjer prikaže hudo poškodovanega udeleženca v prometu, avtor najprej vpraša: "Kolega, si živ?" Nato pa ravnodušno snema posledice nesreče naprej.

Policija je, kot že omenjeno, avtorja posnetka prijela, zoper njega postopek še teče.

Nesreča pri Domžalah Nesreča Slovenija Trčila tri vozila, nosečnico odpeljali reševalci Nesreča Nesreča Slovenija Trčili dve vozili, poškodovanega izvlekli gasilci

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • Žurnalček 10:03 25.maj 2019.

    In kako naj bi mu pomagal ? Mogoče zavil krvaveči prst ? Ne dotikajte se tako hudo ponesrečenih , da od njih ne naredite para ali tetraplegike ! Eno so prometne nesreče , drugo pa so takšni samomorilski karamboli v ...prikaži več tovornjake . Kot se vidi na posnetku , so pa reševalci morali rezati vrata in prag , da so ga dobili ven , kar pomeni hidravljiko in vsaj terenc orodja !

  • selmanovicelvedina 21:38 24.maj 2019.

    Za zanesljivo in brez tveganja posojiilo. JAZ SEM PRIPRAVLJENA DODELITI FINANCNA POSOJIILA VSEM TISTIM, KI IMAJO SREDSTVA ZA PORAVNAVO DOLGOV. Pridruži se mi po pošti: plavec.joz@gmail.com / WhatsApp: +33758119861

  • marsal 18:42 23.maj 2019.

    v stvari je bil posnetek poučen za vse voznike . Ne vem zakaj si je treba zakrivati oči ? Bi se nekateri vozniki vsaj zavedali kaj jih lahko doleti, če ne upoštevajo predpisov. Ni pomagal , vprašanje , če bi ...prikaži veči mu sploh lahko kdo kakorkoli pomagal ! Bilo je kot , da ga je fronti zadela granata !