So odkrili novo Fritzlovo klet?

Foto: Žurnal24 Zloglasni monstrum naj bi v zapor dobival številna pisma podpore. "Fritzl ima ob Foto: Žurnal24 fritzl180309 Foto: Žurnal24 V kleti, kjer je imel Josef Fritzl zaprto svojo hčer in njune otroke, se je zbir Foto: Žurnal24 Josef Fritzl, 73, osumljen zaprtja, zlorabe in incesta nad svojo hčerko, ki jo j Foto: Žurnal24 Joseph Fritzl se je na sojenju zlomil. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 rosemarie fritzl tizer Foto: Žurnal24 elizabeth_fritzl Foto: Žurnal24 8_fritzl_AFP_190309
Kaj se skriva za zidom, na katerega so povsem slučajno naleteli zidarji?
Oglej si celoten članek

Zidarji so sredi malega turističnega kraja Unterach am Mondsee v gostilni, ki sta jo dolga leta imela Josef Fritzl in njegova soproga, po naključju naletali na skrivni prostor.

Foto: Žurnal24 V kleti, kjer je imel Josef Fritzl zaprto svojo hčer in njune otroke, se je zbir Od grozovitega odkritja v mestu Amstetten v Avstriji, kjer je Fritzl več let zadrževal hči, jo spolno zlorabljal ter z njo imel celo otroke, mineva devet let.

Svet Josephu Fritzlu izpolnili željo, Avstrijci na nogah

Avstrijski mediji pišejo, da so zidarji v gostilni, ki sta jo nekoč vodila Fritzl in soproga, naleteli na nenavaden prizor. Kriminalistom, ki so preiskovali primer v Amstettnu, ni padlo na kraj pameti, da bi pod drobnogled vzeli tudi objekt, ki ga je imel par nekoč najetega.

Foto: Žurnal24 8_fritzl_AFP_190309 Ko so delavci podrli zid, so za njim odkrili stopnice, pišejo avstrijski mediji. Stopnice ne vodijo nikamor, še dodajajo. Na mestu, kjer se končajo, se nahaja še en zid. A to še ni vse. "Zdi se nam, da se v kletnih prostorih nahaja veliko votlih prostorov," je povedal današnji lastnik hiše.

Da bi za poslopje uredili gradbeno dovoljenje, ki ga ni imelo, so morali hišo izmeriti in preveriti gradnjo.

V času, ko je v zgradbi živel Fritzl, je hiša dvakrat zagorela, Fritzl pa je na objektu po teh dogodkih sam izvedel obsežna gradbena dela.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:46 23. Oktober 2017.

    Takega gnusa in vse njemu podobne mučit, golazen nevredna življenja!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.