Svet
42211 ogledov

So odkrili novo Fritzlovo klet?

Zloglasni monstrum naj bi v zapor dobival številna pisma podpore. "Fritzl ima ob
1/8
Žurnal24 main
Kaj se skriva za zidom, na katerega so povsem slučajno naleteli zidarji?

Zidarji so sredi malega turističnega kraja Unterach am Mondsee v gostilni, ki sta jo dolga leta imela Josef Fritzl in njegova soproga, po naključju naletali na skrivni prostor.

V kleti, kjer je imel Josef Fritzl zaprto svojo hčer in njune otroke, se je zbir | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Od grozovitega odkritja v mestu Amstetten v Avstriji, kjer je Fritzl več let zadrževal hči, jo spolno zlorabljal ter z njo imel celo otroke, mineva devet let.

Zloglasni monstrum naj bi v zapor dobival številna pisma podpore. "Fritzl ima ob Svet Josephu Fritzlu izpolnili željo, Avstrijci na nogah

Avstrijski mediji pišejo, da so zidarji v gostilni, ki sta jo nekoč vodila Fritzl in soproga, naleteli na nenavaden prizor. Kriminalistom, ki so preiskovali primer v Amstettnu, ni padlo na kraj pameti, da bi pod drobnogled vzeli tudi objekt, ki ga je imel par nekoč najetega.

8_fritzl_AFP_190309 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Ko so delavci podrli zid, so za njim odkrili stopnice, pišejo avstrijski mediji. Stopnice ne vodijo nikamor, še dodajajo. Na mestu, kjer se končajo, se nahaja še en zid. A to še ni vse. "Zdi se nam, da se v kletnih prostorih nahaja veliko votlih prostorov," je povedal današnji lastnik hiše.

Da bi za poslopje uredili gradbeno dovoljenje, ki ga ni imelo, so morali hišo izmeriti in preveriti gradnjo.

V času, ko je v zgradbi živel Fritzl, je hiša dvakrat zagorela, Fritzl pa je na objektu po teh dogodkih sam izvedel obsežna gradbena dela.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • alen04 08:46 23.oktober 2017.

    Takega gnusa in vse njemu podobne mučit, golazen nevredna življenja!!!!!