Sončila bi se, tudi če bi imela kožnega raka

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ameriška manekenka Trisha Paytas na leto za sončenje v solariju zapravi 3.300 evrov. V zadnjih desetih letih ni zamudila niti enega dneva, da se vsako jutro ne bi odpravila v solarij.
Oglej si celoten članek

Petindvajsetletna Paytasova, ki dela v Los Angelesu, je v oddaji Goog Morning America dejala, da se umetnemu soncu ne bi odpovedala, četudi bi ji zdravnik rekel, da ima kožnega raka.

"Še takrat ne bi prenehala. Preslišala bi ga in nadaljevala," pravi mlada Američanka. V solarij redno, vsako jutro, hodi od svojega 15. leta. Včasih se na sončenje odpravi tudi dvakrat na dan.

"V salon v Marini del Ray grem vsako jutro. To je moja navada. Ljudje bodo rekli, da sem narcisoidna, ker sem rada porjavela," je še zaključila.

Foto: Youtube Trisha Paytas. Po koncu solarija si manekenka na kožo nanese še samoporjavitveno kremo, saj si želi, da bi imela enakomerno porjavelost po celem telesu.

Tudi če bi bilo njeno početje nevarno za zdravje, se Trisha sončenju ne namerava odpovedati.

"Bila sem popolnoma bela in to mi ni bilo všeč. Ko vidite nekoga, ki je temen kot vi, ste navdušeni," pravi manekenka. Z njo se strinja tudi 24-letna Giana Gerardo, ki prav tako ne more živeti brez sončenja. Tudi ona v solarij odhaja dva do trikrat tedensko. Meni, da ji to pomaga, saj se bolje počuti.

Ženski sta v oddaji še povedali, da sta ju za solarij "navdušili" njuni materi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.