Svet
23 ogledov

Sončila bi se, tudi če bi imela kožnega raka

(Foto: Istockphoto) Žurnal24 main
Ameriška manekenka Trisha Paytas na leto za sončenje v solariju zapravi 3.300 evrov. V zadnjih desetih letih ni zamudila niti enega dneva, da se vsako jutro ne bi odpravila v solarij.

Petindvajsetletna Paytasova, ki dela v Los Angelesu, je v oddaji Goog Morning America dejala, da se umetnemu soncu ne bi odpovedala, četudi bi ji zdravnik rekel, da ima kožnega raka.

"Še takrat ne bi prenehala. Preslišala bi ga in nadaljevala," pravi mlada Američanka. V solarij redno, vsako jutro, hodi od svojega 15. leta. Včasih se na sončenje odpravi tudi dvakrat na dan.

"V salon v Marini del Ray grem vsako jutro. To je moja navada. Ljudje bodo rekli, da sem narcisoidna, ker sem rada porjavela," je še zaključila.

Trisha Paytas. | Avtor: Youtube Youtube
Po koncu solarija si manekenka na kožo nanese še samoporjavitveno kremo, saj si želi, da bi imela enakomerno porjavelost po celem telesu.

Tudi če bi bilo njeno početje nevarno za zdravje, se Trisha sončenju ne namerava odpovedati.

"Bila sem popolnoma bela in to mi ni bilo všeč. Ko vidite nekoga, ki je temen kot vi, ste navdušeni," pravi manekenka. Z njo se strinja tudi 24-letna Giana Gerardo, ki prav tako ne more živeti brez sončenja. Tudi ona v solarij odhaja dva do trikrat tedensko. Meni, da ji to pomaga, saj se bolje počuti.

Ženski sta v oddaji še povedali, da sta ju za solarij "navdušili" njuni materi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.