Soseda preprečila masaker

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na obletnico pokola na šoli Columbine naj bi se zgodil nov masaker, ki ga je preprečila pozorna 21-letnica iz majhnega mesteca Waseca.
Oglej si celoten članek

Chelsie Shellhas je skozi okno opazovala 17-letnika, ki je tekal po njenem dvorišču, ki je bilo poplavljeno. Zdelo se ji je nenavadno, da nekdo hodi skozi luže in ne po suhem, zato ga še nekaj časa ni izpustila iz oči. Najstnik je nato stopil do skladišča in se več minut trudil odpreti vrata. Najprej mu je 21-letnica hotela priskočiti na pomoč, ko pa je pomislila, da gre morda za brezdomca, je raje poklicala policijo.

Ko je ta odprla vrata, ni mogla verjeti svojim očem. 17-letni John David L. je v skladišču imel vse za sestavo bombe. Najstnika so odpeljali na policijsko postajo, kjer jim je razkril svoj grozoviti načrt.

Najprej je nameraval ubiti svojo mamo, nato očeta, na koncu pa še sestro. Po tem, ko bi zažgal družinsko hišo in bi bila policija zaposlena s požarom, se je nameraval odpeljati k srednji šoli, kjer bi nastavil bombe, ki bi eksplodirale v času malice. Zatem bi ustrelil osebo, ki na šoli skrbi za varnost, na koncu pa bi začel streljati še na dijake.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:44 4. Maj 2014.

    strpajte to v norišnico za zmeraj

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.