Svet
7 ogledov

Soseda preprečila masaker

ameriška policija Shutterstock
Na obletnico pokola na šoli Columbine naj bi se zgodil nov masaker, ki ga je preprečila pozorna 21-letnica iz majhnega mesteca Waseca.

Chelsie Shellhas je skozi okno opazovala 17-letnika, ki je tekal po njenem dvorišču, ki je bilo poplavljeno. Zdelo se ji je nenavadno, da nekdo hodi skozi luže in ne po suhem, zato ga še nekaj časa ni izpustila iz oči. Najstnik je nato stopil do skladišča in se več minut trudil odpreti vrata. Najprej mu je 21-letnica hotela priskočiti na pomoč, ko pa je pomislila, da gre morda za brezdomca, je raje poklicala policijo.

Ko je ta odprla vrata, ni mogla verjeti svojim očem. 17-letni John David L. je v skladišču imel vse za sestavo bombe. Najstnika so odpeljali na policijsko postajo, kjer jim je razkril svoj grozoviti načrt.

Najprej je nameraval ubiti svojo mamo, nato očeta, na koncu pa še sestro. Po tem, ko bi zažgal družinsko hišo in bi bila policija zaposlena s požarom, se je nameraval odpeljati k srednji šoli, kjer bi nastavil bombe, ki bi eksplodirale v času malice. Zatem bi ustrelil osebo, ki na šoli skrbi za varnost, na koncu pa bi začel streljati še na dijake.

Komentarjev 1
  • erikkk 17:44 04.maj 2014.

    strpajte to v norišnico za zmeraj