Spala v šotoru, sledil je šok

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
24-letna ženska z notranjosti Hrvaške si bo letošnje zgodnje kampiranje zapomnila za vedno.
Oglej si celoten članek

Foto: Marijan Močivnik Ugriz kače 24-letnica je kampirala v parku Musapstan pri Zadru. V noči s petka na soboto jo je, medtem ko je mirno spala v svojem šotoru, ugriznila kača, piše Zadarski list.

Zaradi ostre bolečine se je mlada ženska prebudila in opazila kačo, kako leze iz šotora. Pomoč je poiskala v zadarski bolnišnici, kjer so jo sprejeli na opazovanje. Kot je ocenila zdravnica, ki jo je sprejela, ni šlo za ugriz strupenjače, ali pa ji po ugrizu ni vbrizgala velike količine strupa.

Na območju Zadra je to prvi zabeležen primer ugriza kače letos. Pri nas smo imeli dva takšna primera že v začetku meseca; gad je ugriznil planinca na Krnu, modras pa v Tolminu delavca pri sečnji v gozdu.

Dva moška S helikopterjem na pomoč. Ugriz kače.

Kače doma Ali kačam res odstranijo strup?

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:47 23. Maj 2018.

    Jaz sem kačo v šotoru imel v kampu ob Kolpi. V Sloveniji, da ne bo pomote gleda na prejšnje nestrpne …

  • 09:28 23. Maj 2018.

    Nikoli nam nji šlo tako slabo, da bi dopustovali na Hrvaškem.

  • 09:25 23. Maj 2018.

    Samo Čehi in Slovenci lahko kampirajo na področjih , kjer je potekala med vojno razmejitvena črta ! Samo bedaki iz …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.