Spala z več kot 1000 moškimi

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
"Spala sem s tisoč moškimi. Odvisnica sem, a nočem pomoči." Tako pravi 42-letna Crystal Waren iz Brightona, ki je nedolžnost izgubila pri petnajstih letih.
Oglej si celoten članek

Samo do 17. leta je spala že s 40 moškimi. Kot piše Mirror, se je do njenega 42. leta številka povzpela že čez tisoč. Crystal mirno priznava, da se moškim ne more upreti in ko jih vidi, jih takoj spravi v posteljo.

Da je odvisna od seksa, je dojela že kmalu po izgubi nedolžnosti. Do danes je imela nekaj zvez, a nobena ni trajala prav dolgo. Pravi, da ni sposobna biti v resni zvezi.

"Nisem vedela, da ravnam neobičajno. Verjela sem, da tudi druga dekleta eksperimentirajo in nisem imela pojma, da je 40 partnerjev več kot jih ima večina v celem življenju," pravi.

Poudarja pa, da vedno uporablja zaščito. Ne razume, zakaj ji pravijo, da je lahka in dodaja: "Ljudje navadno odvisnosti od seksa ne povezujejo z ženskami. O seksu razmišljam cel dan. Vem, da sem odvisna, ampak nočem profesionalne pomoči."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:46 29. Januar 2012.

    pa to ni nič v primerjavi z jackom nicholsonom, juliom iglesiasom, geneom simmonsom, charlieom sheenom, warrenom beattyjem itd. itd. ;))

  • 16:51 29. Januar 2012.

    Bog ji požegnaj!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.