Svet
27 ogledov

Spala z več kot 1000 moškimi

seks Shutterstock
"Spala sem s tisoč moškimi. Odvisnica sem, a nočem pomoči." Tako pravi 42-letna Crystal Waren iz Brightona, ki je nedolžnost izgubila pri petnajstih letih.

Samo do 17. leta je spala že s 40 moškimi. Kot piše Mirror, se je do njenega 42. leta številka povzpela že čez tisoč. Crystal mirno priznava, da se moškim ne more upreti in ko jih vidi, jih takoj spravi v posteljo.

Da je odvisna od seksa, je dojela že kmalu po izgubi nedolžnosti. Do danes je imela nekaj zvez, a nobena ni trajala prav dolgo. Pravi, da ni sposobna biti v resni zvezi.

"Nisem vedela, da ravnam neobičajno. Verjela sem, da tudi druga dekleta eksperimentirajo in nisem imela pojma, da je 40 partnerjev več kot jih ima večina v celem življenju," pravi.

Poudarja pa, da vedno uporablja zaščito. Ne razume, zakaj ji pravijo, da je lahka in dodaja: "Ljudje navadno odvisnosti od seksa ne povezujejo z ženskami. O seksu razmišljam cel dan. Vem, da sem odvisna, ampak nočem profesionalne pomoči."

Komentarjev 2
  • fifi 18:46 29.januar 2012.

    pa to ni nič v primerjavi z jackom nicholsonom, juliom iglesiasom, geneom simmonsom, charlieom sheenom, warrenom beattyjem itd. itd. ;))

  • Stolp 16:51 29.januar 2012.

    Bog ji požegnaj!