Spala z več učenci. In ne le to ...

Foto: Policija Indiana
Foto: Policija Indiana
Nekdanja učiteljica v zaporu čaka na končno sodbo.
Oglej si celoten članek

Nekdanja učiteljica Kisha Nuckols iz ameriške zvezne države Indiane je končala v zaporu, potem ko je prekršila pogojno obsodbo zaradi spolnih odnosov s 17-letnim dijakom.

Odnose z najstnikom je imela 34-letnica v svoji družinski hiši, medtem ko so bili v njej njen mož in otroci, piše Daily Mail, zaradi česar je bila obsojena na pogojno obsodbo dveh let zapora. To obsodbo je prvič prekršila s tem, da se ni registrirala v Register spolnih prestopnikov.

Grozljivo Spolno jih je zlorabljal: Tri žrtve so bile mlajše od 13 let

Nuckolseva je bila učiteljica šole Mount Vernon v bližini Indianapolisa; prijeli so jo marca lani, na jesen je priznala, da je večkrat dijakom pošiljala svoje gole fotografije in da je imela večkrat spolne odnose s 17-letnim dijakom, zaradi česar so jo sprva prijeli.

V preiskavi je nato priznala, da je imela "neprimerne odnose" še s petimi drugimi dijaki. Zapeljala jih je preko spletnih omrežij, jih vodila domov, kjer jim je naročila, da so tiho, saj so v hiši tudi njen mož in otroci. Spolne odnose z dijaki je imela tudi v avtomobilu, ki ga je vozila njena hči.

Svet Prijeli očeta, ki se je pošastno znašal nad hčerko

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:43 11. Januar 2018.

    340-letnici pa bi ja lahko privoščili še kakšen seks!!! Pisec članka - ali te niso v šoli naučili, da je …

  • 19:52 11. Januar 2018.

    340-letna..........ne se salit no,p....,a ste cist prf...... ,a RES ne preberete in greste skozi zmazek,preden ga vrzete na net?????

  • 19:32 11. Januar 2018.

    No, to pa nas tu v Sloveniji najbolj zanima. Če bi spala z enim učencem take učiteljice ni. Sicer bi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.