Svet
10735 ogledov

Spala z več učenci. In ne le to ...

Kisha Nuckols Policija Indiana
Nekdanja učiteljica v zaporu čaka na končno sodbo.

Nekdanja učiteljica Kisha Nuckols iz ameriške zvezne države Indiane je končala v zaporu, potem ko je prekršila pogojno obsodbo zaradi spolnih odnosov s 17-letnim dijakom.

Odnose z najstnikom je imela 34-letnica v svoji družinski hiši, medtem ko so bili v njej njen mož in otroci, piše Daily Mail, zaradi česar je bila obsojena na pogojno obsodbo dveh let zapora. To obsodbo je prvič prekršila s tem, da se ni registrirala v Register spolnih prestopnikov.

Zloraba Grozljivo Svet Spolno jih je zlorabljal: Tri žrtve so bile mlajše od 13 let

Nuckolseva je bila učiteljica šole Mount Vernon v bližini Indianapolisa; prijeli so jo marca lani, na jesen je priznala, da je večkrat dijakom pošiljala svoje gole fotografije in da je imela večkrat spolne odnose s 17-letnim dijakom, zaradi česar so jo sprva prijeli.

V preiskavi je nato priznala, da je imela "neprimerne odnose" še s petimi drugimi dijaki. Zapeljala jih je preko spletnih omrežij, jih vodila domov, kjer jim je naročila, da so tiho, saj so v hiši tudi njen mož in otroci. Spolne odnose z dijaki je imela tudi v avtomobilu, ki ga je vozila njena hči.

Zloraba Svet Prijeli očeta, ki se je pošastno znašal nad hčerko

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Janez_53 22:43 11.januar 2018.

    340-letnici pa bi ja lahko privoščili še kakšen seks!!! Pisec članka - ali te niso v šoli naučili, da je treba napisano preveriti in popraviti napake, preden se pošlje naprej?

  • Lovebites 19:52 11.januar 2018.

    340-letna..........ne se salit no,p....,a ste cist prf...... ,a RES ne preberete in greste skozi zmazek,preden ga vrzete na net?????

  • borut54 19:32 11.januar 2018.

    No, to pa nas tu v Sloveniji najbolj zanima. Če bi spala z enim učencem take učiteljice ni. Sicer bi bila na facebooku. Ali so bili polnoletni? Ker nekateri so lahko ponavljali razred.