Spet smrt na plaži

Foto: Profimedia
Na dobro obiskani plaži zabeležili smrt domačina in turistke.
Oglej si celoten članek

Na plaži v kraju Bečići v Črni gori je včeraj prišlo do tragične nesreče, v kateri sta se smrtno ponesrečila 45-letni domačin in 28-letna turistika iz Egipta, je potrdila tamkajšnja policija.

Do nesreče je prišlo nekaj minut pred sedmo zvečer, ko sta preminula letela z jadralnim padalom, nesrečno strmoglavila in zaradi prehudih poškodb na mestu umrla.

Že tretja nesreča

V Črni gori so letos zabeležili že tri tragične nsreče, povezane s turisti; na Ulcinju je 24. julija v nesreči gliserja in gumijste banane, ki jo je vlekel za seboj, umrla 35-letna slovenska državljanka in njen 10-letni sin.

Slab teden dni kasneje je prišlo do nove nesreče v zalivu Trašte v bližini Luštice pri Tivtu. Umrla sta dva človeka, 12 so jih rešili, med njimi je bilo sedem otrok.

Še dva poškodovana Dva Slovenca mrtva v nesreči na morju

Tragično Dva mrtva na morju

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:30 16. Avgust 2018.

    Da se ni burka zapletla v padalo in alah je samo gledal...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.