Split: morilca čakajo preoblečeni v turiste

Foto: MUP
Foto: MUP
Policisti, ki ne vedo, kaj bi, morilca Mehičanke Selene Macedo preoblečeni v turiste čakajo na Marjanu, piše hrvaški portal.
Oglej si celoten članek

Očitno na ministrstvu za notranje zadeve ne vedo več, kaj bi, piše hrvaški portal dalmacijanews.com. Po tem, ko so na prizorišču našli nogometni dres Milana, so lastnika dresa kar pozvali, naj se sam javi na policijo, zdaj pa policisti le čakajo, da se morilec vrne na prizorišče zločina.

Tako naj bi po hribu Marjan postopalo 20 v turiste preoblečenih policijskih inšpektorjev. Še njim naj se ta strategija ne bi zdela preveč prebrisana, a kot piše portal, pač spoštujejo ukaze nadrejenih.

"Kako ga bodo prepoznali, pa je verjetno jasno le njim. Najbrž čakajo, da se odpravi tja, kjer so našli Selenino truplo," še ugotavlja portal.

Mehičanko Seleno Macedo so konec avgusta našli umorjeno v parku pod hribom Marjan pri Splitu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:39 6. September 2012.

    Ja res so ti policaji veleumi ! Predvidevam tudi, da poleg tega da so njihovo strategijo v celoti obdelodanili v …

  • 14:55 6. September 2012.

    Ja in sedaj ga bodo pa sigurno ujeli ker so takkole na velik zvon dali kako ga bodo tam pričakali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.