Svet
33 ogledov

Split: morilca čakajo preoblečeni v turiste

Umorjena Mehičanka Selena Margerito Graciano Maceda. MUP
Policisti, ki ne vedo, kaj bi, morilca Mehičanke Selene Macedo preoblečeni v turiste čakajo na Marjanu, piše hrvaški portal.

Očitno na ministrstvu za notranje zadeve ne vedo več, kaj bi, piše hrvaški portal dalmacijanews.com. Po tem, ko so na prizorišču našli nogometni dres Milana, so lastnika dresa kar pozvali, naj se sam javi na policijo, zdaj pa policisti le čakajo, da se morilec vrne na prizorišče zločina.

Tako naj bi po hribu Marjan postopalo 20 v turiste preoblečenih policijskih inšpektorjev. Še njim naj se ta strategija ne bi zdela preveč prebrisana, a kot piše portal, pač spoštujejo ukaze nadrejenih.

"Kako ga bodo prepoznali, pa je verjetno jasno le njim. Najbrž čakajo, da se odpravi tja, kjer so našli Selenino truplo," še ugotavlja portal.

Mehičanko Seleno Macedo so konec avgusta našli umorjeno v parku pod hribom Marjan pri Splitu.

Komentarjev 2
  • KLOBO 17:39 06.september 2012.

    Ja res so ti policaji veleumi ! Predvidevam tudi, da poleg tega da so njihovo strategijo v celoti obdelodanili v medijih, imajo še na čelu napisano : "Jaz sem policaj!"

  • erikkk 14:55 06.september 2012.

    Ja in sedaj ga bodo pa sigurno ujeli ker so takkole na velik zvon dali kako ga bodo tam pričakali ...neumnost brez primere ...