Sporna ponudba najemodajalca, ki vabi ženske

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Na spletu se bliskovito širi posnetek spornega najemodajalca.
Oglej si celoten članek

Ženskam najemnik ponuja stanovanje, ki ga lahko uporabljajo tudi brezplačno. Če zadovoljijo en pogoj.

V oglasu je moški iz britanskega Walesa navedel, da v najem ponuja stanovanje za dobrih 700 evrov na mesec, a da obstaja tudi alternativna oblika plačila.

Ko se je mlada ženska z moškim sestala na pogovoru o podrobnostih najema, je iz prve roke izvedela, kaj pomeni ta "alternativna oblika plačila".

Moški brezplačno stanovanje ponuja v zameno za spolne odnose. Brezplačno bi lahko uporabljala stanovanje, če bi ga enkrat tedensko spolno zadovoljila.

Pogovor so posneli s skrito kamero, po objavi na lokalni televiziji se je posnetek začel bliskovito širiti po spletu. Posnetek je zgrozil britansko javnost. Kot je pokazala raziskava, o kateri danes pišejo britanski mediji, se je v podobni situaciji v zadnjih petih letih znašlo kar 250 tisoč žensk.

kurbe in kramarija "Kurbe in kramarija"

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 10:54 6. Februar 2018.

    Sporna ponudba najemodajalca, ki vabi ženske.............se hecate ? Kaj pa politična prostitucija ?............... to pa ni sporno .

  • 07:37 6. Februar 2018.

    Žurnal , kaj vam ni jasno in iz česa delate dramo ! 5x na mesec po izračunu pride 140€ za …

  • 19:06 5. Februar 2018.

    Zeo zelo dobra ponudba. Včasih si lahko stabovanje zagotovi samo v parih minutah. Kater delodajalec je pripravljen plačat žensko tako …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.