Svet
11889 ogledov

Sporna ponudba najemodajalca, ki vabi ženske

Sporni stanodajalec Youtube
Na spletu se bliskovito širi posnetek spornega najemodajalca.

Ženskam najemnik ponuja stanovanje, ki ga lahko uporabljajo tudi brezplačno. Če zadovoljijo en pogoj.

V oglasu je moški iz britanskega Walesa navedel, da v najem ponuja stanovanje za dobrih 700 evrov na mesec, a da obstaja tudi alternativna oblika plačila.

Ko se je mlada ženska z moškim sestala na pogovoru o podrobnostih najema, je iz prve roke izvedela, kaj pomeni ta "alternativna oblika plačila".

Moški brezplačno stanovanje ponuja v zameno za spolne odnose. Brezplačno bi lahko uporabljala stanovanje, če bi ga enkrat tedensko spolno zadovoljila.

Pogovor so posneli s skrito kamero, po objavi na lokalni televiziji se je posnetek začel bliskovito širiti po spletu. Posnetek je zgrozil britansko javnost. Kot je pokazala raziskava, o kateri danes pišejo britanski mediji, se je v podobni situaciji v zadnjih petih letih znašlo kar 250 tisoč žensk.

Na sejmu je največ izdelkov za pet evrov, saj prodajalci pravijo, da se ljudje p kurbe in kramarija Slovenija "Kurbe in kramarija"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
 • Avatar Leon
  Leon 10:54 06.februar 2018.

  Sporna ponudba najemodajalca, ki vabi ženske.............se hecate ? Kaj pa politična prostitucija ?............... to pa ni sporno .

 • Žurnalček 07:37 06.februar 2018.

  Žurnal , kaj vam ni jasno in iz česa delate dramo ! 5x na mesec po izračunu pride 140€ za sex kar je 3x več kot kasirajo profesionalke na cesti ! Kje piše , da se na oglas ne bo ...prikaži večo javila profesionalka in zastonj stanovala !

 • TistoPravo 19:06 05.februar 2018.

  Zeo zelo dobra ponudba. Včasih si lahko stabovanje zagotovi samo v parih minutah. Kater delodajalec je pripravljen plačat žensko tako dobro, kot podjetje Moški d.o.o.? Izvolite, javne ponudbe prosim vi mediji tanajbolj pametni. Če nebi blo moških ja svetu, bi ...prikaži več ženske po šotorih riti skup držale, ne pa za par minut dela po apartmajih afhe guncale..