Sporočilo in denar na vetrobranskem steklu

Foto: Istochphoto
Foto: Istochphoto
Nepričakovano sporočilo za reševalca.
Oglej si celoten članek

Bolničar iz Littlehamptona na jugu Velike Britanije skuša odkriti kdo mu je na vozilu nujne medicinske pomoči pustil pohvalno sporočilo in bankovec za pet futov (5,54 evra). Njegovo sporočilo se bliskovito širi med uporabniki družbenih omrežij.

Gareth Pryor in njegov kolega Tom Barlow sta med nočno smeno v ponedeljek pomagala enemu izmed pacientov; ko sta se vrnila do vozila, sta na vetrobranskem steklu našla sporočilo, na katerem je pisalo: "Nadaljujte z dobrim delom." V sporočilo je bil zavit bankovec.

"Bilo je ogromno slabe reklame glede tega, kako vozila nujne medicinske pomoči blokirajo ceste. Ljudje puščajo sporočila, ki niso prijazna, tako da nas je nekaj takšnega res prijetno presenetilo," je povedal 46-letni Pryor za lokalne medije.

Dodal je, da ne pričakujejo neke posebne hvaležnosti, saj v okviru svojega dela radi pomagajo ljudem, vendar takšna prijaznost vseeno polepša večer. Odločil se je najti osebo, ki je pustila sporočilo in denar, da bi se ji lahko zahvalil. S tem namenom je dogodek objavil na Facebooku; objava je bila deljena več kot 900-krat, objavili so jo tudi na številnih Facebook skupinah.

xxx

Slovenija Smešna kazen za predrzneža, ki je ogrožal rešilca na nujni vožnji

Video Neverjetno, kako je oviral rešilca na nujni vožnji

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.