Spregledal je, ko je v roke vzel sliko žene

Foto: Žurnal24 (Foto: Barbara Milavec)
Poljubil in v roke vzel sliko svoje pokojne žene, ter po 10 letih spregledal.
Oglej si celoten članek

76-letnemu Georgu Hudspethu iz Velike Britanije so zdravniki pred desetimi leti diagnosticirali bolezen, zaradi katere je oslepel,  pišejo na 24sata.com.
Ko se je že sprijaznil s tem, da nikoli več ne bo videl, se mu je pretekli teden, ko je v roke vzel sliko svoje žene in jo poljubil, vid čudežno vrnil.

Medtem, ko se je obrnil proti nočni omarici, da bi vzel fotografijo žene, s katero se vsak večer pogovarja in se spet obrnil proti televiziji je šele dojel, da spet vidi.

" Sedaj sem lahko prvič videl svojo vnukinjo," je povedal presrečni Britanec.
Zaradi čudezne spremembe je bedel celo noč, ter gledal televizijo, da bi užival v trenutkih sreče.

"Svojo srečo želim deliti s širnim svetom. Počutim se, kot bi bil na vrhu Himalaje in vpil 'spet vidim!', " je povedal George.

Srečnež še vedno ne dojame čudeža, ki se mu je zgodil.
Prav tako čudeža ne znajo razvozljati zdravniki. Očitno so mu postavili napačno diagnozo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.