Srbi prvi dan odkrili način, kako prevarati Ikeo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Obiskovalci nove Ikeine trgovine v Beogradu so že po 15 minutah ugotovili, da je za 99 dinarjev mogoče dobiti veliko več, kot je pripravljena dati Ikea.
Oglej si celoten članek

V četrtek so v Beogradu slovesno odprli prvo trgovino švedske pohištvene znamke v Srbiji in že prvi dan doživeli velikanski obisk. V Srbiji so odprtje pospremili zelo pompozno, politični vrh s predsednikom Aleksandrom Vučićem na čelu pa je dogodek izkoristil za trkanje po prsih, kako je sedaj država še korak bližje razviti Evropi. 

Spletni portal Alo pa je objavil tudi zgodbo, da so Srbi zelo hitro našli način, kako prenesti naokoli Ikeo. Izkoristili so politiko restavracije, ki tako kot drugod v Ikeinih trgovinah po svetu omogoča, da obiskovalec zakupi kozarec oziroma skodelico za pijačo, nato pa lahko zastonj dotaka pijačo v času obiska restavracije. 

Nekateri obiskovalci, ki so za čašo odšteli 99 dinarjev (83 centov) pa so že po 15 minutah pričeli izrabljati priliko in v velikih količinah natakati pijačo iz avtomatov v plastenke, ki so jih prinesli od doma. Menda varnostna služba množičnega dogajanja sploh ni opazila, piše omenjeni portal.

Ikea Ikea bo takšnim strankam stopila na prste

Komentatorji pripominjajo, da je mogoče za 99 dinarjev v običajni trgovini nabaviti ogromno pijače, a očitno je pri obiskovalcih prišlo na površje neko drugo nagnjenje. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 13:59 13. Avgust 2017.

    Srbi imajo prej Ikeo kot pa mi, ker mi smo bolj napredni in imamo velemesto Ljubljana, ki je večje od …

  • 23:52 12. Avgust 2017.

    Kak glup članek, saj Italijani v Italiji isto počnejo...

  • 22:17 12. Avgust 2017.

    Tista pijača je pa razredčen sirup....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.