Srbi razpravljajo o mednožju Bratuškove

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Srbski mediji so se razpisali o tem, da je naša premierka Alenka Bratušek s svojim mednožjem napadla srbskega premierja Ivico Dačića.
Oglej si celoten članek

Rdeča nit srečanja Ivice Dačića in Alenke Bratušek, ki sta se sestala pred dvema dnevoma, je bila sicer razprava o odnosih med državama in izboljšanje gospodarskega sodelovanja, a srbski mediji so se raje kot na to osredotočili na njuno telesno govorico.

Ker se je Bratuškova v belem kostimu nasproti Dačića usedla tako, da je on lahko videl v njeno mednožje, so to izkoristili za pisanje oblačkov na fotografije in se malce pošalili na njun račun.

"Kako lepo, da smo podpisali toliko mednož... meddržavnih sporazumov," so zapisali v oblačku iz ust Dačića. "Ne dviguj pogleda, ne nasedaj provokaciji, ne že spet!" S tem so se srbski mediji obregnili ob nedavni pripetljaj, ki se je zgodil premierju, ko mu je voditeljica v skriti kameri pokazala mednožje. V oblačku iz ust Bratuškove pa je ob tem pisalo: "Kolega, zakaj me ne gledate v oči?" Več o njunem "pogovoru" si poglejte na tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 08:23 7. Oktober 2013.

    naša Alenka je prava baba, zamislite si pa grdega plešavega JJ o malem, debelem Dačiču, Sigurno mi billa lep par.

  • 08:22 7. Oktober 2013.

    Res si prava mrcina (frigidna)

  • 17:55 6. Oktober 2013.

    verjetno je malega pingvina razrajcala..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.