Svet
172 ogledov

Srbi razpravljajo o mednožju Bratuškove

Bratušek Dačić Youtube
Srbski mediji so se razpisali o tem, da je naša premierka Alenka Bratušek s svojim mednožjem napadla srbskega premierja Ivico Dačića.

Rdeča nit srečanja Ivice Dačića in Alenke Bratušek, ki sta se sestala pred dvema dnevoma, je bila sicer razprava o odnosih med državama in izboljšanje gospodarskega sodelovanja, a srbski mediji so se raje kot na to osredotočili na njuno telesno govorico.

Ker se je Bratuškova v belem kostimu nasproti Dačića usedla tako, da je on lahko videl v njeno mednožje, so to izkoristili za pisanje oblačkov na fotografije in se malce pošalili na njun račun.

"Kako lepo, da smo podpisali toliko mednož... meddržavnih sporazumov," so zapisali v oblačku iz ust Dačića. "Ne dviguj pogleda, ne nasedaj provokaciji, ne že spet!" S tem so se srbski mediji obregnili ob nedavni pripetljaj, ki se je zgodil premierju, ko mu je voditeljica v skriti kameri pokazala mednožje. V oblačku iz ust Bratuškove pa je ob tem pisalo: "Kolega, zakaj me ne gledate v oči?" Več o njunem "pogovoru" si poglejte na tej povezavi.

Komentarjev 9
  • dragec 08:23 07.oktober 2013.

    naša Alenka je prava baba, zamislite si pa grdega plešavega JJ o malem, debelem Dačiču, Sigurno mi billa lep par.

  • dragec 08:22 07.oktober 2013.

    Res si prava mrcina (frigidna)

  • privat 17:55 06.oktober 2013.

    verjetno je malega pingvina razrajcala..