Sredi ničesar se je šest dni borila za življenje

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Doživela je prometno nesrečo, nato pa se šest dni sama borila za življenje.
Oglej si celoten članek

Ženska je šest dni preživela v puščavi Arizone, dokler je končno niso slučajno našli delavci za vzdrževanje cest, poročajo ameriški mediji.

53-letna ženska, katere identitete niso objavili, je izgubila oblast nad vozilom nedaleč od mesta Wickenburg v Arizoni, sto kilometrov severno od Phoenixa. Njeno vozilo se je prevrnilo v okrog 15 metrov globok prepad, obviselo je ob drevesu, je potrdila policija.

Ženska naj bi sprva nekaj dni hudo poškodovana ostala v avtomobilu, nato pa končno zbrala toliko moči, da je vozilo zapustila, splezala na cesto in odšla po pomoč. Uspela je narediti le dobrih 450 metrov, nato pa nemočna obstala pri suhem rečnem koritu.

Našli so jo vzdrževalci cest in lokalni kmet, ki so iskali pobeglo kravo. Ženska je bila v izredno slabem stanju, dehidrirana, z zlomljenimi rebri in izpahnjeno ramo ter poškodbami glave.

Odpeljali so jo v bolnišnico, kjer je že izven življenjske nevarnosti. V kolikor bi v puščavi preživela še eno noč, zdravniki menijo, da ne bi preživela.

Rešen Slovenski deskar razlaga, kako je preživel 25 ur v vodi

Reševalna akcija Britanka na Jadranu padla s križarke, v vodi je bila deset ur

ezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:50 1. November 2018.

    !!!Poiščite Golaaa_Ženske v vaši soseski tukaj: Nome.Ga/Zenske

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.