Svet
6492 ogledov

Sredi ničesar se je šest dni borila za življenje

Puščava v ameriški zvezni državi Arizona. Shutterstock
Doživela je prometno nesrečo, nato pa se šest dni sama borila za življenje.

Ženska je šest dni preživela v puščavi Arizone, dokler je končno niso slučajno našli delavci za vzdrževanje cest, poročajo ameriški mediji.

53-letna ženska, katere identitete niso objavili, je izgubila oblast nad vozilom nedaleč od mesta Wickenburg v Arizoni, sto kilometrov severno od Phoenixa. Njeno vozilo se je prevrnilo v okrog 15 metrov globok prepad, obviselo je ob drevesu, je potrdila policija.

Ženska naj bi sprva nekaj dni hudo poškodovana ostala v avtomobilu, nato pa končno zbrala toliko moči, da je vozilo zapustila, splezala na cesto in odšla po pomoč. Uspela je narediti le dobrih 450 metrov, nato pa nemočna obstala pri suhem rečnem koritu.

Našli so jo vzdrževalci cest in lokalni kmet, ki so iskali pobeglo kravo. Ženska je bila v izredno slabem stanju, dehidrirana, z zlomljenimi rebri in izpahnjeno ramo ter poškodbami glave.

Odpeljali so jo v bolnišnico, kjer je že izven življenjske nevarnosti. V kolikor bi v puščavi preživela še eno noč, zdravniki menijo, da ne bi preživela.

Savudrijski svetilnik Rešen Slovenija Slovenski deskar razlaga, kako je preživel 25 ur v vodi Reševanje Britanke Reševalna akcija Svet Britanka na Jadranu padla s križarke, v vodi je bila deset ur

ezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • reneoblak 19:50 01.november 2018.

    !!!Poiščite Golaaa_Ženske v vaši soseski tukaj: Nome.Ga/Zenske