Srhljivi posnetki: Ogenj ponoči zajel naselje

Foto: 24sata
Foto: 24sata
V Crikvenici je ponoči izbruhnil zelo velik požar. Crikveniški gasilci so zaenkrat potrdili le, da intervencija zaradi požara poteka.
Oglej si celoten članek

Po požaru na Hvaru, v katerem je ena oseba izgubila življenje, je nov požar izbruhnil še na območju Crikvenice, poročajo bralci hrvaškega portala 24sata, ki jih je ogenj prebudil v nočnih urah v ponedeljek.

Crikveniški gasilci so zaenkrat potrdili, da v Crikvenici poteka intervencija zaradi požara, podrobnosti o obsegu požara trenutno nimajo. 

Gasilci iz Reke poročajo, da so se crikveniški gasilci prvi odzvali na prijavo ob 2:33, vse sile pa so na terenu, razen enega vozila JVP Rijeka, ki se je vrnilo. Požar gasijo DVD San ​​Marino iz Novega Vinodolskega, DVD Kraljevica, DVD Rijeka ter JVP Crikvenica in Rijeka.

Razmere niso lahke

Gašenje otežuje burja, teren je nedostopen, ljudje se že selijo iz domov, razmere so grozne - je sporočil le eden od bralcev, ki ga je v ponedeljek v nočnih urah prebudil požar.

Foto: 24sata požar

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.