Svet
105253 ogledov

Srhljivi posnetki: Ogenj ponoči zajel naselje

požar 24sata
V Crikvenici je ponoči izbruhnil zelo velik požar. Crikveniški gasilci so zaenkrat potrdili le, da intervencija zaradi požara poteka.

Po požaru na Hvaru, v katerem je ena oseba izgubila življenje, je nov požar izbruhnil še na območju Crikvenice, poročajo bralci hrvaškega portala 24sata, ki jih je ogenj prebudil v nočnih urah v ponedeljek.

Crikveniški gasilci so zaenkrat potrdili, da v Crikvenici poteka intervencija zaradi požara, podrobnosti o obsegu požara trenutno nimajo. 

Gasilci iz Reke poročajo, da so se crikveniški gasilci prvi odzvali na prijavo ob 2:33, vse sile pa so na terenu, razen enega vozila JVP Rijeka, ki se je vrnilo. Požar gasijo DVD San ​​Marino iz Novega Vinodolskega, DVD Kraljevica, DVD Rijeka ter JVP Crikvenica in Rijeka.

Razmere niso lahke

Gašenje otežuje burja, teren je nedostopen, ljudje se že selijo iz domov, razmere so grozne - je sporočil le eden od bralcev, ki ga je v ponedeljek v nočnih urah prebudil požar.

požar | Avtor: 24sata 24sata

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.