Starša posnela hčer: Če ob tem posnetku ne potočite solz, imate kamnito srce

Starša sta dekletov odziv posnela in ga objavila na spletu, kjer se je razširil kot virus.
Oglej si celoten članek

Paige Zezulka je na Facebooku objavila video posnetek odpiranja darila. Deklica je za rojstni dan izvedela, da sta ju z možem posvojila.

Na ta dan smo najini hčeri povedali, da jo bomo posvojili, kot tudi njeno sestro in brata, je zapisala Zezulkova.

Ko sta ugotovila, da so pristojne institucije njuno prošnjo potrdile, sta se odločila, da bosta novico obelodanila ob rojstnem dnevu: "Molila je, da bi jo posvojila, in uradno smo bili obveščeni, da je posvojitev uspela, ravno na njen rojstni dan. Zato sva ji naslednji dan pripravila presenečenje. Odločitev ne bi mogla priti ob bolj primernem času."

xxx

Dekle na posnetku odvije darilo, prebere tekst na papirju in zaradi vznemirjenja je vse, kar lahko reče le: "Bom res posvojena?" Nato začne od sreče jokati.

"Otroci so pri nama v rejništvu preživeli 1.128 dni, več kot tri leta. Zelo težko jim je živeti v takšni negotovosti," je še dodala Zezulkova in sklenila: "Posvojitev je krasno dejanje in želimo vsem sporočiti, da je posvojitev starejšega otroka in njenih morebitnih bratov in sester čudovita avantura."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:02 30. Avgust 2018.

    Blah to so budelascine cloveka...gole formalnosti. Bistvo je to kar je v srcu cloveka.

  • 15:25 30. Avgust 2018.

    Google je plačal vsako uro dela na spletu od 150 do 250 evrov. Prejel sem prvi mesec 23795 € in …

  • 11:21 30. Avgust 2018.

    Posnetek seže v srce. Bravo , posvojitelja!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.