Svet
21669 ogledov

Starša posnela hčer: Če ob tem posnetku ne potočite solz, imate kamnito srce

Starša sta dekletov odziv posnela in ga objavila na spletu, kjer se je razširil kot virus.

Paige Zezulka je na Facebooku objavila video posnetek odpiranja darila. Deklica je za rojstni dan izvedela, da sta ju z možem posvojila.

Na ta dan smo najini hčeri povedali, da jo bomo posvojili, kot tudi njeno sestro in brata, je zapisala Zezulkova.

Ko sta ugotovila, da so pristojne institucije njuno prošnjo potrdile, sta se odločila, da bosta novico obelodanila ob rojstnem dnevu: "Molila je, da bi jo posvojila, in uradno smo bili obveščeni, da je posvojitev uspela, ravno na njen rojstni dan. Zato sva ji naslednji dan pripravila presenečenje. Odločitev ne bi mogla priti ob bolj primernem času."

This will be my favorite video I ever share. This was the day we told our daughter that we were going to be able to adopt her (and her brother and sister)! She had been praying to be adopted and we found out on her birthday that it was going to happen! So the next day we gave her this surprise box! God's timing was perfect! Our kids spent 1,128 days in foster care, over 3 years. It is so hard on children to live in such uncertainty. Adoption is amazing and we want others to know that adopting older children and sibling groups can be the most beautiful adventure you could ever have! (I do not give permission for anyone to use this video for their own page, website etc. if people want to re-share this original post that is ok.) Daniel Zezulka Lauren Zezulka Kevin Moyer Marina Moyer Barbara Creel Zezulka Paula Moyer Leah CBrann Rache LBrann Carol Brannon

Posted by Paige Zezulka on Friday, August 24, 2018

Dekle na posnetku odvije darilo, prebere tekst na papirju in zaradi vznemirjenja je vse, kar lahko reče le: "Bom res posvojena?" Nato začne od sreče jokati.

"Otroci so pri nama v rejništvu preživeli 1.128 dni, več kot tri leta. Zelo težko jim je živeti v takšni negotovosti," je še dodala Zezulkova in sklenila: "Posvojitev je krasno dejanje in želimo vsem sporočiti, da je posvojitev starejšega otroka in njenih morebitnih bratov in sester čudovita avantura."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Vasilij Vasquez 21:02 30.avgust 2018.

    Blah to so budelascine cloveka...gole formalnosti. Bistvo je to kar je v srcu cloveka.

  • Amber_Bedford 15:25 30.avgust 2018.

    Google je plačal vsako uro dela na spletu od 150 do 250 evrov. Prejel sem prvi mesec 23795 € in 34957 € zadnjem mesecu plačo od Googla in sem redni študent in delam od 3 do 4 ure na dan ...prikaži več v mojem času rezervnih delov z lahkoto od doma. Vsakdo se lahko zdaj pridružijo tej službi in začnete zaslužiti na spletu, kot sem jaz, samo sledite nav0dil0m na tem spletnem mestu ..... ....... ➤➤➤ ➤➤➤➤➤ www.Internet43.Com

  • Lijana Gunc 11:21 30.avgust 2018.

    Posnetek seže v srce. Bravo , posvojitelja!