Starši so jo silili piti urin

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Deklico so starši zaklepali v klet, jo pretepali in izvajali eksorcizem, saj so bili prepričani, da je čarovnica. Policija je starša prijavila.
Oglej si celoten članek

Starša 9-letnice iz Švedske sta deklico poskušala "ozdraviti" s tem, da sta jo silila piti lasten urin in jo ves čas pretepala. Bila sta namreč prepričana, da je deklica obsedena oziroma da je čarovnica, poroča časnik The Local.

Deklica je bila zaklenjena v kleti, pretepena pa je bila tako močno, da je izgubljala zavest -  mama in očim sta na ta način izvajala eksorcizem. K metodi "zdravljenja" sta dodala tudi pitje urina, pomešanega s čistilnim sredstvom. Piti je morala tako dolgo, dokler ni bruhala.

Grozljiva dejanja so se dogajala leta 2007 in 2008, deklica pa je pred nedavnim sama začela pripovedovati o strahotah, ki so se jih zgodile. 9-letnico so staršema namreč že pred leti odvzeli, socialna služba pa ji je priskrbela rejniško družino.

Starša sicer navedbe zanikata, dekličini odvetniki pa navajajo, da sta še vedno prepričana, da je čarovnica.

Deklica je tudi policistom opisovala, kaj se ji je dogajalo, med drugim tudi to, da so ji pod prisilo strigli lase, morala pa je nositi lasuljo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.