Svet
48 ogledov

Starši so jo silili piti urin

Nasilje Shutterstock
Deklico so starši zaklepali v klet, jo pretepali in izvajali eksorcizem, saj so bili prepričani, da je čarovnica. Policija je starša prijavila.

Starša 9-letnice iz Švedske sta deklico poskušala "ozdraviti" s tem, da sta jo silila piti lasten urin in jo ves čas pretepala. Bila sta namreč prepričana, da je deklica obsedena oziroma da je čarovnica, poroča časnik The Local.

Deklica je bila zaklenjena v kleti, pretepena pa je bila tako močno, da je izgubljala zavest -  mama in očim sta na ta način izvajala eksorcizem. K metodi "zdravljenja" sta dodala tudi pitje urina, pomešanega s čistilnim sredstvom. Piti je morala tako dolgo, dokler ni bruhala.

Grozljiva dejanja so se dogajala leta 2007 in 2008, deklica pa je pred nedavnim sama začela pripovedovati o strahotah, ki so se jih zgodile. 9-letnico so staršema namreč že pred leti odvzeli, socialna služba pa ji je priskrbela rejniško družino.

Starša sicer navedbe zanikata, dekličini odvetniki pa navajajo, da sta še vedno prepričana, da je čarovnica.

Deklica je tudi policistom opisovala, kaj se ji je dogajalo, med drugim tudi to, da so ji pod prisilo strigli lase, morala pa je nositi lasuljo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.