Starši umrlih dijakov Lufthansi poslali odprto pismo

Foto: EPA
Foto: EPA
Starši nemških srednješolcev, ki so umrli v nesreči letala družbe Germanwings, so besni nad ponujeno odškodnino. Na Lufthanso, lastnico omenjene družbe, so naslovili protestno odprto pismo.
Oglej si celoten članek

Starši dijakov, ki so umrli v tragediji letala Germanwings, s strani Lufthanse zahtevajo opravičilo zaradi "smešne" ponudbe. Gre za okrog 85 tisoč evrov odškodnine na umrlega potnika, v ta znesek pa je že vključenih 50 tisočakov neposredne finančne pomoči. Starši nemških dijakov ocenjujejo ponudbo kot žaljivo, piše Daily Mail.

Na Lufthanso so naslovili odprto pismo, v katerem so izpostavili svoje razočaranje nad njihovo ponudbo in odnosom. Med drugim so poudarili tudi, da se direktor Lufthanse Carsten Spohr ni osebno obrnil na nobenega svojca žrtev in se jim opravičil v imenu družbe, katere kopilot je namenoma ubil njihove ljubljene.

Spomnimo. 14 nemških dijakov srednje šole v Halternu se je skupaj z dvema profesorjema vračalo z ekskurzije v Španiji, ko je 24. marca letos kopilot letala družbe Germanwings letalo namenoma pognal v steno francoskih Alp, pri čemer je umrlo 150 ljudi.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.