Stepli so se za Nutello

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ljudje so čakali v vrsti, kot bi bil prvi dan razprodaj.
Oglej si celoten članek

Francoska veriga supermarketov Intermarché je s posebno akcijo sprožila pravo norijo med svojimi kupci. Za 70 odstotkov so znižali ceno 950 gramske Nutelle. Namesto 4,50 evra je bilo za Nutello treba tokrat odšteti 1,41 evra. 

Ljudje so dobesedno ponoreli. "Ljudje so se usuli v trgovino, porivali en drugega in pri tem lomili stvari," je za AFP dejal eden od zaposlenih v supermarketu v mestu Forbach. "Bili smo na tem, da bi poklicali policijo." 

"Tepli so se kot živali. Neki ženski so spulili lase, nekdo je imel krvavo roko. Bilo je grozljivo," je za Le Parisien dejal očividec. 

Medtem ko se vodstvo verige na dogajanje še ni odzvalo, so svojo izjavo podali pri proizvajalcu Ferrero. "Odločitev za takšno znižanje je sprejel Intermarché sam. Obsojamo posledice takšnega poslovanja, ki lahko vodi do zmede in razočaranja na strani strank," so zapisali. 

"Noro je. Kot bi bil prvi dan razprodaj," je dogajanje opisal zaposleni v poslovalnici v Haguenauu. Prodali so vse do zadnjega kozarca Nutelle. 

Slovenija Je italijanska Nutella res boljša od poljske?

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:16 28. Januar 2018.

    če bi dal na preiskavo to nutello ne bi bil nič presenečen zakaj je znižana,30 let trgovine imam za sabo …

  • 15:00 26. Januar 2018.

    A je kdo videl ceno... v Franciji: 950 g za 4,5 EUR (redna cena) v Sloveniji: Ravno ta teden ima …

  • 12:04 26. Januar 2018.

    kontrola nad hrano - kontrola nad ljudmi, to je bil samo en test, kako smo cepljeni na popuste, pa nihče …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.