Steve Jobs: po biografiji še film

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Biografija ta teden umrlega soustanovitelja Appla Steva Jobsa izide 28. oktobra, Sony Pictures pa naj bi na osnovi te knjige že želel posneti film.
Oglej si celoten članek

Sony Pictures, ki so med drugim posneli tudi film The Social Network, naj bi se že pogajal o več milijonskem odkupu biografije Steva Jobsa, ki izide konec tega meseca. Za filmom naj bi stal producent Mark Gordon, ki ima za seboj tudi filme kot so Reševanje vojaka Ryana, poroča deadline.com.

Biografijo soustanovitelja Appla in vizionarja iz Silicijeve doline Jobsa, ki je umrl v sredo, pripravlja nekdanji urednik revije Time Walter Issacson. Čeprav ni prva knjiga o Jobsu pa je prva, pri kateri je Jobs tudi sam sodeloval, kljub temu pa naj ne bi želel vplivati na vsebino.

Knjiga bi morala sprva iziti v prvi polovici 2012, potem sredi novembra, vendar pa so njen izid znova premaknili naprej, tako da naj bi luč sveta ugledala že 28. oktobra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:04 10. Oktober 2011.

    ker ni možno komentirat prispevka "Temna stran Steva Jobsa" bom pa tuki napisala:<br /><br />hudo ste se pomatral, da ste …

  • 16:57 8. Oktober 2011.

    A ga bo Sony posnel z Iphonetom,k je tko kvaliteten???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.