Svet
16 ogledov

Steve Jobs: po biografiji še film

Žalovanje za Steve Jobsom. Reuters
Biografija ta teden umrlega soustanovitelja Appla Steva Jobsa izide 28. oktobra, Sony Pictures pa naj bi na osnovi te knjige že želel posneti film.

Sony Pictures, ki so med drugim posneli tudi film The Social Network, naj bi se že pogajal o več milijonskem odkupu biografije Steva Jobsa, ki izide konec tega meseca. Za filmom naj bi stal producent Mark Gordon, ki ima za seboj tudi filme kot so Reševanje vojaka Ryana, poroča deadline.com.

Biografijo soustanovitelja Appla in vizionarja iz Silicijeve doline Jobsa, ki je umrl v sredo, pripravlja nekdanji urednik revije Time Walter Issacson. Čeprav ni prva knjiga o Jobsu pa je prva, pri kateri je Jobs tudi sam sodeloval, kljub temu pa naj ne bi želel vplivati na vsebino.

Knjiga bi morala sprva iziti v prvi polovici 2012, potem sredi novembra, vendar pa so njen izid znova premaknili naprej, tako da naj bi luč sveta ugledala že 28. oktobra.

Komentarjev 2
  • stela 17:04 10.oktober 2011.

    ker ni možno komentirat prispevka "Temna stran Steva Jobsa" bom pa tuki napisala:hudo ste se pomatral, da ste najdl par temnih točk...take bi se najdle pri vsakem našem predsedniku uprave al pa direktorju, s tem, da bi pri ...prikaži več nas podjetje potonilo, Apple je pa vreden 7mlrd usd...nprej, valda da bodo imeli nadzor nad delavci - izdaja novega aparata konkurenci bi jih nareč hudičevo dragop stala. In potem se najdeta še dve slabosti, ki sta to res (nič v dobrodelne namene in verbalna grobost) ...ampak to ni nič novega....o tem se je že pisalo

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 16:57 08.oktober 2011.

    A ga bo Sony posnel z Iphonetom,k je tko kvaliteten???