Štiri leta živel z rezilom v glavi

Foto: Žurnal24 Zdravniki so v glavi Kitajca, ki se je pritoževal nad kroničnimi glavoboli, odkr
Zdravniki so v glavi Kitajca, ki se je pritoževal nad kroničnimi glavoboli, odkrili 20-centimetrsko rezilo noža. Moški naj bi imel predmet v glavi dolga štiri leta.
Oglej si celoten članek

Li Fu, prebivalec kitajskega mesta Yunnan, je za državno televizijo povedal, da so ga pred štirimi leti oropali, vendar pa se takrat ni zavedal, da so ga nepridipravi tudi zabodli. Zdravniki so bili osupli nad rentgenskim posnetkom, ki je razkril, da ima moški v glavi še vedno ostro in nekoliko zarjavelo rezilo noža, poroča Associated Press.

Poleg močnih glavobolov naj bi imel Li težave s požiranjem, občasno pa je tudi krvavel iz ust in ušes. Posnetki so bili objavljeni na spletni strani bolnišnice v mestu Yuxi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.