Strauss-Kahnu bodo stregli le še stevardi

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Po številnih obtožbah, da je nekdanji prvi mož Mednarodnega denarnega sklada (IMF) Dominique Strauss-Kahn nadlegoval stevardese Air Francea, so se v letalski družbi odločili, da mu odslej na letalu lahko strežejo le še moški.
Oglej si celoten članek

Odločitev, da so v letalski družbi Air France sprejeli direktivo, po kateri lahko nekdanjemu šefu Mednarodnega denarnega sklada (IMF) Dominiqueu Strauss-Kahnu odslej v prvem razredu strežejo le še stevardi, naj bi bila zapisana v anonimnem pismu, ki naj bi ga prejela Nafissatou Diallo, sobarica, ki je Strauss-Kahna obtožila spolnega napada in poskusa posilstva v hotelu Sofitel v New Yorku.

Odvetniki Diallove so takoj stopili v stik z osebjem letalske družbe, v preiskavo pa vključili tudi zasebne detektive, z nalogo, naj najdejo čim več ljudi, ki trdijo, da jih je Strauss-Kahn zlorabljal oziroma se do njih vedel neprimerno. "Če stevardese menijo, da so bile žrtev neprimernega vedenja, naj se nam javijo," je dejal odvetnik Diallove Kenneth Thompson.

Diallova naj bi imela v rokah najmanj dve izjavi delavcev Air Franca, ki trdita, da se je Strauss-Kahn na letalu obnašal neprimerno in dajal nespodobne ponudbe, poroča Le Parisien.

V pismu, do katerega se je dokopal časopis, še navajajo, da je "Air France prejel na stotine pritožb svojih potnikov, delavcev in članov posadke zaradi človeka, ki je osumljen zlorabe Diallove."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.