Strela zadela 13-letnika v petek 13.

Foto: Žurnal24 main strela, neurje
Trinajstletnega dečka je na petek 13. ob 13. uri in 13 minut na odprtem festivalu Lowestoft Seafront v Suffolku zadela strela. Vsaj tako poroča Daily Mail.
Oglej si celoten članek

Petek 13. je tisti zlovešči dan v koledarju, ki se ga zaradi takšnih in drugačnih vraž boji zelo veliko ljudi. Na petek 13. se namreč lahko zgodi marsikaj in ta dan bo zagotovo ostal v spominu tudi nekemu 13-letniku, ki se je s prijatelji zabaval na festivalu v Suffolku, ko ga je ob 13:13 uri zadela strela, poroča britanski spletni portal Daily Mail. Ali so številke vendarle malce prirejene, ni znano.

13-letnika je reševalni avtomobil odpeljal  v bolnišnico James Paget Hospital, kjer so ugotovili, da ima lažje opekline ramen. Dečka so zadržali na opazovanju, predstavnik bolnišnice Jason Gillingham pa je potrdil, da je dečkovo zdravstveno stanje stabilno in da so vsako leto, ko se odvija festival v Suffolku, reševalna vozila vedno prisotna na kraju dogajanja.

Strela je zadela še enega najstnika in neko žensko, ki pa nista potrebovala pomoči zdravnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.